43.0

Man kan ju lätt säga att dagen har varit full av blandade känslor...

Det började med att morgonen var ett rent helvete, men när är inte morgonen ett helvete när man måste kliva upp innan 06.00? Kort och gott, jag hatade världen ganska rejält. På bussen påväg hem från Eskilstuna spådde jag planer om ett mysigt bubbelbad när jag kom hem.
Och så fick det bli. Jag drog på mig en ansiktsmask, tog fram en iskall cola, ordnade en jättebra spelningslista på Spotify, tappade upp badet med massa skum och härliga dofter, la en inpackning i håret m.m. Jag kände mig som en drottning. Efter badet var jag effektiv och målade mina naglar och tog hand om mig själv...

MEN! Någon timme senare, jo.. Vad skulle inte förstöra dagen? URINVÄGSINFEKTION! Och att ett läkarbesök på jouren skulle vara så dyrt hade jag aldrig väntat mig. Totalt 450kr fattigare sitter jag här, riktigt arg med en 5 dagars penicillinkur och biter mig i läppen.. För alla som haft urinvägsinfektion vet att det är ingenting att leka med.
Ungefär som en spark på pungen skulle jag säga...

42.0

Inför stundande sommarfest på fredag var jag tvungen att köpa en ny outfit. Temat är som sagt sommar, och vad är inte då mer passande än en blommig klänning? Med ögonen öppna letade jag och Michaela igenom ett antal Västeråsbutiker innan jag fann den. Klänningen med stort K.
Jag är väldigt nöjd och blev förvånad att jag för en gångs skull hittade det jag sökte...
När jag visade upp klänningen för pappa var hans kommentar: Oj. Den klänningen innehöll många färger. Inte alls likt dig..
Och det var väl lite av Michaelas kommentar på stan, "du får inte köpa någonting svart"...
Som sagt, mycket nöjd och ser fram emot fredag nu. Blir alltid extra roligt när man har något nytt o fint att ha på sig...


41.1

BH: 599kr
Bikinitrosor: 369kr
Trosor: 519kr
Trosor: 400kr
Trosor: 399kr

Total summa: 2286kr
Jag betalade: 145kr

Är det rea så är det!

41.0

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


40.0

Idag har jag klippt mig, kan tillägga att jag är mycket nöjd. Efter en otroligt god middag väntar ett bubbelbad. Får se om jag kan slå rekordet med mängden skum idag?


En av de bästa låtarna i spelningslistan just nu...


39.0

Idag fyller världens bästa Hugo 2 år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta...


38.0

Lite exempel från bestofblocket.se
          Hur kan vi ens tillåta människor att skriva sina egna annonser?

Sony Playstation 3. Pris: 5000kr.
Nya, slimmade Playstation 3 med 120 GB hårddisk. Sony Playstation 3 är den kompletta underhållningsenheten för hela familjen. Spela eller se på film i äkta High-Definition med Blu-ray-spelaren. Ljudet är mäktigt och bildkvalitén otrolig.

OBS! ett nytt kostar runt 3000kr (rekommenderar att köpa det istället) men gör som alla andra här! å tar mera betalt en ett nytt!!

- den här personen vet verkligen hur man gör affärer?!

___________________________________________

HEJ DET JÄTBRA DATA OCH DET JÄT SNABBT DATA DET BILLEGA DATA

- det är alltså en jätbra data, mer behöver jag ju egentligen inte veta!

___________________________________________

Äkta löständer, efter äldre släkting.
Bättre beg. Säljes i befintligt skick.

***Kan användas efter riktig rengöring som leksak åt vuxna.. skoja/skrämma ngn.. för konstnärligt syfte eller annat. Bara fantasin som sätter stopp här!*** :-)
Maila intresse. Skickas med post.
Bud?

- USCH!

___________________________________________

Hej ska sälja min Telefon ja Har Värd över 5000 Byggd i Kina köpt i Dubai när man ska skriva in nummrerna kan man skriva med en liten penna :P Mkt bra tele ring om ni är sugna har tyvärr ingen bild.
Pris: 6500kr

- för pengarna borde personen köpa en kurs i hur man uttrycker sig i skrift.

___________________________________________

tja jag säljer min ipod touch som du kan ja göra allting med förutom om att ringa, kolla video, musik, surfa, spela m.m m.m.
plastet sitter kvar på skärmen och du får med skyddsfodral och en syddficka, samt usb då. finns en lite repa lägnst i kanten lika stor som en bakterie. inga hörlorar ingår.
b.v.s.a.

- en repa lika stor som en bakterie?


37.1

Särskrivningar är nog det mest irriterande en människa kan lyckas (eller misslyckas) med. Jag är så anti att jag nästan hellre skriver ihop ord för att undvika att särskriva. Min personliga favorit är när folk tror att "jätte" är ett eget ord... Det heter inte "jätte kul, jätte trevligt eller jätte tråkigt", utan det heter "jättekul, jättetrevligt och jättetråkigt". Det är inte två ord!
Lite andra roliga exempel som jag ramlade över;

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
HUGG ORM - effektivare än att slå den?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel med andra ord?
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan kanske behöva en sjukgymnast?
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!

37.0

Jag älskar när media markt har bra erbjudanden. En dvdbox som i vanliga fall kostar 349, sålde de ut för 149.. Så jag kunde alltså köpa två för 298kr, och till och med sparar över 50 kr mot vad en box skulle ha kostat. Rabattanten inom mig kommer fram och jag blir ivrig...

Och för att toppa det grillade pappa, och jag tror nog aldrig att grillat är så gott som den första, riktigt grillningen efter vintern. Sorry, men grillningen i lördags var inte alls på samma nivå. Dessutom tänkte jag träffa kära vänner för att avnjuta en kopp kaffe, i det smått kyliga vårvädret. Men är det vår och sol, så bryr jag mig inte om det är kallt. Jag vill sitta ute!


Vanligtvis hatar jag reklamer och tror stenhårt att reklamer är till för att plåga vanliga människor. Men då och då dyker det upp en stjärna, som den här till exempel, hur kan man inte älska den?


36.0

Igår jobbade jag mellan 10 o 19. Det kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Men när den väl gjorde det kunde jag ta mina väskor och åka hem till Malin och Hampus. Emil och Hampus stod vid grillen, trots att det blåste och var otroligt kallt. Men eftersom vi begav oss in i en varm lägenhet gjorde det inte så mycket att det både regnade och blåste utomhus.
Årets första grillning är alltså avklarad.

Idag verkar min kompis solen ha tittat fram igen!

35.0

4 år och 6 månader, tillsammans med dig.
Det faktum att det än idag pirrar i magen när jag vet att du är påväg och att mina knän blir svaga varje gång du håller om mig, är något helt fantastiskt. Med andra ord en fullträff, mitt i prick, som handen i handsken, pricken över i:et, grädden på moset - you name it. Jag är helnöjd att fjärilarna i magen än inte slutat flyga runt i magen och en känsla säger mig att de har en lång flygtid kvar.


34.0

Efter att ha haft en dag med full rulle tänker jag belöna mig med våfflor, solning och allmänt mys med världens bästa tjejer.
Det känns som om jag är värd det!

33.0

Att prutta på bussen är inte okej. Jag förstår inte hur man kan tro att det inte kommer göra någon skada. Jag kan i allafall med säkerhet säga att min kväll är förstörd och tänker därför gå och lägga mig för att lägga pruttresan bakom mig.
Imorgon väntar tidigt väckning med både skola och jobb på schemat...


...

Tack Juha för att du finns!

32.0

VARNING FÖR IGELKOTTAR!!!

Den senaste månaden har vårat område blivit invaderat av igelkottar. Flera av familjerna på området har förlorat sina barn på grund av kött ätande igelkottar.

Igelkottarna smyger sig fram bakom offret och sväljer sedan offret helt. Så spruta balsam över era gräsmattor så kommer igelkottarna garanterat hålla sig borta.

Jag förlorade själv mitt barn i en igelkott olycka. Igelkotten åt upp hela mitt barn, och jag såg allt. Men orkade inte stoppa igelkotten. Men igelkotten svalde hela mitt barn och den blev jätte stor. Så igelkotten sprack.

Jag tror att det beror på den otroliga klimatförändringen.

Hälsningar
Ola


- den här lappen fick jag i brevlådan idag... jag förstår varken syfte eller humor... finns det någon som kan förklara det för mig?


31.0

Igår hade jag en stor förväntan på att solen skulle titta fram. Jag gjorde planer om en mysig dag i solen. Eftersom både VLT och smhi.se antydde att det skulle bli sol och som den regnhatare jag är blev jag glad över detta. Men när jag vaknade blev jag paff. Var fan är solen? Det fanns alltså ingen sol, så långt ögat kunde nå. Men varför ska man nöja sig med molnig himmel och deppa över det?
Jag bjöd istället över Sofia och vi trotsade de få plusgrader och fikade utomhus på altanen. Och det blev mysigt ändå. Trots att man efter en liten stund var tvungen att krypa in under en filt, så var mysfaktorn hög ändå.
För att sedan avsluta dagen med en solning gjorde det hela inte sämre..

Idag o andra sidan, då jag skulle till skolan. Då valde solen att skina lite, lite.. Så jag fick njuta lite när jag gick till bussen och den knappa tiden jag kunde vara ute innan skolarbetet skulle börja. Såg dessutom att några blommor längs vägkanten hade börjat blomma. Då blir jag glad!
Jag älskar våren!


30.0

Jag fick jobbet! Nu är jag jätteglad :)

_______

... jag har en fråga. Var fan är solen?

29.0

Äntligen är påsken över.. Nu tänker jag rata påskmat, påskmust och godis ett bra tag framöver.. Jag har nog ätit samma godismängd som tio människor tillsammans. Det är helt sjukt hur mycket godis som får plats i min kropp. Men det är väl det som påsken handlar om? Att köpa godis för hundratals kronor, äta påskmat tio gånger om dagen, i fyra-fem dagar, dricka så mycket påskmust att det bubblar upp ur näsan och samtidigt fira en högtid som jag nästan kan slå vad om att hälften av alla skiter i vad den egentligen innebär. För nu har den fått en ny innebörd, dvs att få i sig så mycket godis som möjligt.. Eller handlade det någonting om Jesus? Jag vet inte, jag har ätit så mycket godis att hjärnan lagt av..

Och vårsolen som så snällt stått högt på himlen i några dagar nu, var tvungen att ersättas av dumt snöblandat regn och några få plusgrader. Det är inte okej! Den som envisas om att göra regndansen kan ta och sluta nu.

28.0

Jag håller tummarna.. Hårt, hårt!

RSS 2.0