97.1

Förresten, jag klarade kognitionstentan. Tredje gången! Lycka är en klar underdrift när man ska beskriva hur glad jag är. Där fick du så att du teg, dumma lärare!

97.0

Idag har jag och Juha varit på stan och shoppat. Mycket effektivt, då skor, kläder, smink och heminredning fick följa med hem. Dessutom är jag mycket lycklig över att jag gick in på parfymeri L och hittade parfymer på 50%, vilket resulterade i att jag fick en helt ny parfym för ynka 130kr. Är jättenöjd.
Under kvällen har jag, mamma, moster Ann och kusin Linda varit ute och ätit, vilket var jättemysigt och jättetrevligt. Det har varit en bra lördag!


96.0

Nu var det dags igen. Urinvägsinfektion. Det måste väl vara det värsta man kan drabbas av om man bortser från magsjuka. Men jag har snart druckit en hel transbärsjuice, en stor kopp te och två glas vatten. Och det är inom två timmar. Toalettbesöken är ganska många kan jag säga, och natten lär bestå av toalettbesök efter toalettbesök. Men vad ska man göra? Skära ut urinröret kanske? Så kanske man kunde ha möjlighet att slippa den här skiten?! Men då kanske man ska skära ut magsäcken på samma gång, så kan man slippa bli magsjuk också...

Nu är jag arg, ledsen och ensam. Juha, kom hem. Jag saknar dig...

95.0

Förra veckan var jag flitig. Vi skrev klart b-uppsatsen, genomförde en opponering och en revidering av den. Pluggade och skrev två tentor, varav en gick bra och en gick skit. Kognitionspsykologi är i grund och botten ett roligt ämne, men när man har en lärare som inte verkar förstå hur man är mänsklig, så resulterar det i att ämnet blir helt åt helvete hemskt. Men jag får helt enkelt hålla alla tummar och tår på att metodtentan gick bra, för annars blir det behörighetsproblem till metod C, som förövrigt tillsammans med C-uppsats ska läsas under våren. Jag ska även läsa konsumentpsykologi under våren, vilket jag starkt ser fram emot. Speciellt när man har turen att ha en de bästa lärarna i den kursen. Kan inte vara annat än förväntansfull.
För första gången på mycket länge är jag heelt ledig. 14/1-24/1, det är inte dåligt det. Dessutom ligger jag mellan två kurser, så jag har ingenting att plugga heller. Det är hur skönt som helst. Och det bästa av allt, man behöver inte ha ångest bara för att man inte pluggar, för jag har ingenting att plugga! Hö hö...

Ibland blir det torrlagt på musikfronten. Ibland finns det ingen bra musik alls. Men nu, nu finns det massa bra låtar. Här är några av dem som går på repeat på spotify;

  • Flo Rida - Turn around
  • Flo Rida feat Akon - Who dat girl
  • Mohombi feat Akon - Dirty situation
  • Kanye West - All of the lights
  • Trey Songs - Bottoms up
  • Lil Wayne - 6 foot 7 foot
  • T.I. feat Eminem - That's all she wrote
  • Taio Cruz feat Kylie Minogue - Higher
  • Slash feat Fergie - Beautiful Dangerous
  • Nicole Scherzinger - Poison

Mycket bra musik.


94.0

När ens vardag består av tentaplugg, uppsatsskrivande, förberedning inför opponering + tusen saker till, tenderar man att inte hinna så mycket annat. Vilket kan vara otroligt frustrerande då man har en massa annat att göra och vill hinna med. De senaste dagarna har varit nästan exakt lika, det vill säga; vakna, äta frukost, duscha, åka till skolan o plugga, åka hem och äta, åka till gymmet, duscha, dö framför soffan i cirka 15 min (ungefär !!!), sedan gå och lägga sig. Sen nästa dag, runt runt, samma igen. Spännande? Nja, inte direkt va! Men jag insåg att jag är helt ledigt mellan den 17 jan till och med den 24 jan. Hade totalt missat detta. Och den bästa av allt är att, jag tentar av alla kurser och redovisar allt, vilket innebär att det inte finns någonting att plugga. Hörde ni? INGENTING. Jag tror att det är första gången sedan jag började högskolan! Och då ska jag njuta... Verkligen njuta!


_____________________

Write me off your list
Make this the last kiss, I'll walk away
Why don't we talk about it?
I'm only here don't shout it
Given time we'll forget
Let's pretend we never met
Screw you, I didn't like your taste
Anyway, I chose you and that's all gone to waste
And find another you
I hope you blow away

RSS 2.0