63.0

Många gånger kan jag tycka att journalisters texter ibland kan vara tråkiga och att det många gånger lyser igenom försöken av att skriva en hipp och rolig text. Men en eloge till Dennis Ernst, på sportbladet, Aftonbladet, som väldigt snyggt, kort och konkret kunde beskriva varför de dansa fansen i Sydafrika hade en flagga där det stod "Var är svenskarna?"

_________________________________________

Hånfull flagga

"(...) På Royal Bakofeng i Kapstaden syntes en stor röd och vit flagga med den hånfulla texten: Var är svenskarna?Om det bottnar i ett lillebrorskomplex, eller om någon fortfarande är rasande över att de fick lämna ifrån sig Skåneland 1658, det förtäljer inte historien (...)".

 


62.1

Jag satt och kikade runt på lite möbelhemsidor och klickade in på mio.se. Där kunde man bygga ihop sin egna soffa och utforma den precis som man ville. Efter en stunds ihopbyggnad, val av tyger osv, blev jag riktigt nöjd. När jag sedan klickade på priset slog det mig i ansiktet som en meteorit. Den slutliga summan blev: 62 759kr.
Slutsatsen av mitt soffbygge: det blir köp av en redan befintlig och ihopbyggd soffa. Men oj så fin den blev och om jag inte trivs i arbetet som beteendevetare kanske jag ska bli ihopbyggare av soffor?!

62.0

Idag har jag och min kommande sambo varit o tittat på lägenheten. Allt känns bra, allt kommer fixas iordning och den 1:a augusti flyttar vi äntligen. Allt känns så oroligt bra och det pirrar lite lätt i magen bara jag tänker på det. Glädjen går inte att beskrivas med ord! Men jag vill samtidigt varna alla i min närhet över att majoriteten av mina samtalsämnen den kommande tiden kommer handla om lägenheten och allt där till. Hoppas förvarningen gör det lättare för er att umgås med mig och att ni kan ha överseende över detta. ;)

Imorgon ska jag återigen jobba stängning, vilket majoriteten av gångerna är mycket roligare än att arbeta dag. Den enda negativa faktorn är att det är så otroligt mycket kunder den sista timmen, vilket jag tidigare inte stött på. Men som allting annat handlar det om träning, och jag tror att ju fler stängningar jag jobbar, desto mindre chock och stress kommer jag drabbas av. Men jag kan med sanna ord säga att jag trivs mycket bra, ändå!

Nu är det dags att sova! God natt!

61.0

Ibland är en cover helt enkelt bättre än orginalet... (han börjar sjunga vid 1,10)


60.1



Vissa bilder går inte att beskriva med andra ord än kärlek!

60.0

Eftersom jag har jobbat ganska mycket denna vecka har jag totalt glömt bort min blogg. Dagarna har fyllts av kunder, plu-nummer och fraser som "var det bra så?". Jag undrar seriöst hur många gånger jag säger "hej" och "tack" varje dag på jobbet... Om jag säger "hej" minst två gånger/kund, och hur många kunder kan jag ha under ett jobbpass? 200? Det är alltså minst 400 "hej" om dagen, om min mattehjärna fungerar såhär sent. Imorgon är det i alla fall dags för stängning igen, 16-23 och sedan väntar ledighet tis-fre. Otroligt skönt måste jag säga!

Idag hittade jag de bästa byxleggingsarna någonsin på H&M. De är svart, med fickor, dragkedja o allt. Men tyget, ja det är som mjukisbyxor. Det känns helt seriöst som om man har ett par mjukisbyxor på sig, nästan som om man inte har någonting på sig alls... Som jag har letat efter ett par byxor i detta material och passform. Glad är ett bra ord som beskriver detta fynd.

Efter att gjort tappra försök till soldansen bestämdes det att grillning skulle ske hemma hos mig under söndagskvällen. Tyvärr verkar min soldans locka till sig regn istället, men grillningen avslutades ändå. En mycket god måltid som avslutades med ett parti i "Vem vill bli miljonär". Resultatet av detta blev att ingen av oss sex tjejer är särskilt smarta och hade det varit IRL så hade vi majoriteten av spelomgångarna gått hem med 0kr.

God natt!


59.0

Jag är så gott som klar med alla mina hemtentor. Gjorde klart den sista idag :) Känner mig faktiskt rätt så duktig. Har redan lämnat in en utav dem, imorgon är det examinationsseminarium på den andra + att de sista två lämnas in imorgon! Sen har jag sommarlov. Och jag lovar, på torsdag - då tänker jag göra alltid som jag inte kunnat göra de senaste veckorna. Det ska bli så underbart!

Idag har Amanda färgat och fixat mitt hår. Kan med sannorlikhet säga att jag aldrig varit så nöjd som jag är just nu! Yeey!

RSS 2.0