3.0

Ibland hittar man bara de där låtarna som sätter sig direkt...




2.1

Det har alltid varit funderingar över om Gud är en kvinna, en man, en kines, en vit eller en svart? 
Men skit i funderingarna om vem Gud egentligen. Nu har vi ju äntligen fått veta vem Döden egentligen är. Han är finsk!


2.0

Trots att mitt hjärta tillhör Juha, som har sina rötter i landet i öst, så kan jag inte låta bli att glädjas över den här snapsvisan. Den stämmer, den är ärlig, härlig och helt enkelt en klar favorit på kräftskivor och midsommarafton ett bra tag framöver..

Finstämd finsk snapsvisa
Melodi: Vem kan segla utan vind..

Vem kan hugga sig själv i knät
Vem kan slå sig på tummen
Vem kan skära i vännen sin
Å samtidigt dra på munnen

Jag kan hugga mig själv i knät
Jag kan slå mig på tummen
Jag kan skära i vännen min
Å samtidigt dra på munnen


1.0

Jag visste det! Plogbilen bestämde sig för att ploga gatan 04.30 imorse! Jag undrar faktiskt hur de tänker... Undrar om han förstod att han väckte folk med sitt envisa körande fram och tillbaka... Riktigt irriterande var det!
Dessutom så ringde min brors väckarklocka cirka 06.00 imorse och som vanligt så väcker han hela huset innan han själv vaknar av det. Hur kan man inte vakna av en sådan signal? Jag trodde i drömmen att krigslarmet hade gått... Suck!

Haha, Zarah informerade mig om något roligt som faktiskt fick min morgon att bli lite bättre. Om man går in på eniro.se - kartor. Sen söker man på Åsögatan 176 och tar gatuvy. Man klickar sedan till höger till det röda huset och zoomar in våning två. Haha!

Nu tänker jag ta mitt helgbad med skum o alltmänt mys!

0.0

Jag var allvarligt talat mycket trött på designen som finns på blogspot.com.. Därför har jag bestämt mig för att helt enkelt byta bloggsida för att slippa detta stora irritationsmoment.
Är dock mycket fäst vid min tidigare blogg och all den historik som ligger där.. Men omväxling förnöjer och därför har jag bestämt mig för att förnya..

Nu är det dags att hoppa i säng och njuta av en sovmorgon utan störningsmoment. För störningsmoment är någonting som jag har fått stå ut med i några dagar nu..
Exempelvis en snöplog som tycker det är otroligt roligt att ploga utanför mitt fönster klockan 05.00, en lillebror vars klocka låter som tio brandalarm och ett krigslarm samtidigt, en lillebror som tappar väckarklockan (som står högst upp på hyllan, som är fastskruvad i väggen mot mitt rum) - vilket resulterar i att det låter som om han har rivit ner hela huset och tagit grannens hus med sig, eller personer som tycker det är mänskligt att smsa om oväsentliga saker klockan 07.03 på morgonen - (alla går faktiskt inte upp jättetidigt varje morgon och alla har faktiskt inte lust att få ett sms såpass tidigt).

God natt!

RSS 2.0