106.0

Jag är så lycklig för att jag blivit faster idag, för andra gången. Imorse kom min nya stora kärlek, en liten flicka. Jag anser att jag har en väldigt stor tur som nu har fyra stora kärlekar i mitt liv, som jag älskar oändligt mycket. Hugo, Linnea, Love och den nya, underbara lilla flickan. Välkommen min kärlek, välkommen!

105.0

Hemtentan i konsumentpsykologi är färdig, men imorgon börjar helvetet. Då ska jag börja tentaplugga till tentorna jag har i kvalitativ och kvantitativ metod nästa torsdag. Men man får inte heller glömma den stora datorlabben som ska vara inne nästa onsdag (läglig inlämningsdag?, nja...). Sen skulle hemtentan ha varit klar nästa fredag, men jag var i allafall lite duktig och gjorde klart den i förväg. Men imorgon börjar helvetet... Vi hörs sen 31:a! Ciao

104.0

Dagen spenderas i soffan, med min dator, konsumentpsykologiboken och Mikaela. Summan av detta innebär att jag ska plugga hela dagen tillsammans med Mikaela, och jag har redan gjort klart seminarieuppgiften till seminariet på fredag. Mycket skönt att kunna pricka av den. De kommande timmarna ska ägnas åt hemtentan i konsumentpsykologin, i hopp om att kunna lägga även den bakom mig så snart som möjligt för att kunna fokusera på tentan i kvantitativ och kvalitativ metod.


Jag saknar Stina.

103.0

Till dem som trodde på mig
när jag inte trodde på mig själv
Till dem som log
 så att min dysterhet försvann
Till dem som bytte mina bördor mot sin egen glädje
och aldrig ångrade det.
Till dem vars kärlek och skratt,
gav mig vingar och blå himmel.
Till dem som jag nog inte kan tacka,
vare sig i detta eller nästa liv.

Till mina älskade vänner, mitt liv är på något sätt bättre för att ni finns här.


102.0

Who do you think you are
running 'round leaving scars,
collecting your jar of hearts,
and tearing love apart,
you're gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don't come back for me,
who do you think you are

            Christina Perri - Jar of hearts

RSS 2.0